Team

KINESITHERAPIE, MANUELE THERAPIE, TRAINING

Dries Verplaetse

Ik ben Dries Verplaetse en sinds 2006 actief als kinesitherapeut. Na 9 jaar ervaring in een groepspraktijk in De Pinte, heb ik in 2015 mijn eigen kinesitherapiepraktijk ‘Kine in motion’ opgericht. Na mijn basisopleiding aan de Universiteit Gent en de daaropvolgende postgraduaat-opleiding ‘Manuele therapie’, heb ik me doorheen de jaren verder bijgeschoold in verschillende behandelingsvormen. Op die manier heb ik steeds geprobeerd om mijn kennis op vlak van revalidatie up-to-date te houden.

Kinesitherapie is nog steeds een jonge wetenschap die voortdurend in evolutie is. Ik ben van mening dat deze evolutie nauwkeurig moet worden gevolgd en ben dan ook van plan me steeds verder bij te scholen.

Of het nu een posttraumatisch letsel is, een postoperatief trauma, een sport-specifieke kwetsuur, een aangeboren pathologie of lage rugpijn is, ik probeer steeds optimale kwaliteit te leveren. Naast de behandeling van het letsel, kijk ik ook steeds naar de mogelijke oorzaken en pak die preventief aan. Een correct functioneel onderzoek, een goede behandeling en overleg met de patiënt en de behandelende arts zijn van groot belang.

HOE EEN AFSPRAAK MAKEN?

ONLINE, PER MAIL OF TELEFOON

Openingsuren

De praktijk is open op afspraak,
van maandag tot vrijdag,
van 8u00 tot 20u30.

Afspraak maken via mail of telefoon

0494/58 87 38

Bereikbaarheid

Leernsesteenweg 216 bus 1
9800 Sint-Martens-Leerne (Deinze)

Kine in Motion is gelegen nabij het rondpunt in Sint-Martens-Leerne en is goed bereikbaar met de fiets, de auto of de bus.

Kine in motion

WAT U ZEKER MOET WETEN

AFSPRAKEN, VOORSCHRIFTEN EN TARIEVEN

Afspraken

  • We werken enkel op afspraak, van maandag tot vrijdag, van 8u00 tot 20u30.
  • De afspraak gaat door in de praktijk, maar u kan steeds een thuisbehandeling aanvragen.
  • U krijgt een afsprakenkaartje met vermelding van dag, datum en uur van de volgende afspraken.
  • Indien belet, gelieve op voorhand te verwittigen voor een vlotte gang van zaken. Zo niet zal een boete aangerekend worden.

Voorschriften en tarieven

  • Bij aanvang van de eerste sessie dient het medisch voorschrift van uw arts, een kleefvignet van de mutualiteit en/of de gegevens van uw verzekeringsinstelling te worden overhandigd.
  • Gelieve paspoort mee te brengen naar de eerste behandeling.
  • Op het einde van de behandeling, of ten laatste per 10 behandelingen, kan er contant of met de betaalkaart worden afgerekend.
  • Een getuigschrift voor verstrekte hulp wordt afgeleverd na betaling van de in rekening gebrachte behandelingen.
  • Op het einde van de behandelingen wordt indien gewenst een eind- of evaluatieverslag overgemaakt aan de verwijzende arts.
  • Courante pathologie: €30 voor behandeling in de praktijk. €32 behandeling aan huis.